Muğla, Çanakkale ve İzmir'de orman yangınları çıktı. Bölgeye sevk edilen ekiplerin müdahalesi sürüyor.

Muğla'nın Yatağan ilçesinde, yerleşim yerlerine yakın bölgede orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına havadan ve karadan müdahale ediyor.

Ankara'da ekmek zammı: Vatandaştan tepki Ankara'da ekmek zammı: Vatandaştan tepki

Yatağan'ın Bencik Mahallesi’nde kızılçam ağaçlarıyla çevrili ormanda, saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Yerleşim yerlerine yakın bölgeden yükselen dumanları görenler, durumu orman ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. Rüzgarın da etkili olduğu bölgede, ekipler yangına havadan ve karadan müdahale ediyor. 

ÇANAKKALE GELİBOLU'DA ORMAN YANGINI

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde, orman yangın çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, alevlere karadan müdahale ediyor.

Gelibolu'un Ilgardere köyü yakınlarında, bugün saat 14.30 sıralarında orman yangını çıktı. Alevler rüzgarın de etkisiyle kısa sürede yayıldı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekipler, yangına karadan müdahale ediyor.

İZMİR DİKİLİ'DE ORMAN YANGINI

İzmir’in Dikili ilçesinde, yerleşim yerlerine yakın bir alanda başlayan orman yangınına havadan ve karadan müdahale başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Dikili ilçesi Seçkinler Sitesinin üzerinde bulunan makilik alanda orman yangını başladı. Yerleşim yerlerine yakın bir alanda başlayan yangına, İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler ile Bergama, Aliağa ve Dikili’den takviye itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangına havadan ve karadan müdahale devam ediyor. Bölgedeki kuvvetli rüzgarın ekiplerin çalışmasını güçleştirdiği öğrenildi.