Seçim ve ülke gündemine dair gezi ve ziyaretlerini sürdüren Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konya'da vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak Konya'nın Ereğli ilçesinde Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen Millet Buluşması programı kapsamında partililer ve vatandaşlarla bir aya geldi.

AK PARTİ ADAY ADAYI'NDAN İLGİNÇ İSTEK

Kılıçdaroğlu, Millet Buluşması'nın ardından salondan ayrılmak üzereyken AK Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Ramazan Özçalık ile karşılaştı. AK Partili Özçalık, daha öncesinden hazırladığı hediyeyi Kemal Kılıçdaroğlu'na uzatıp kendini tanıttıktan sonra 14 Mayıs seçimlerinde hem Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a hem de kendisine destek istedi.

KILIÇDAROĞLU HEDİYEYİ KABUL ETMEDİ

Sözcü'de yer alan  habere göre Özçalık, "Sayın Genel Başkanım, öncelikle Ereğli'ye hoş geldiniz diyorum. Ben AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı olarak, Cumhurbaşkanımıza ve şahsıma destek bekliyorum ve bu hediyeyi size takdim ediyorum" dedi. Daha sonra Ramazan Özçalık, kameralara dönerek Kılıçdaroğlu ile fotoğraf çektirdi. Çekilen fotoğrafın ardından Özçalık'ın hediyesini kabul etmeyen Kılıçdaroğlu, diğer vatandaşlarla ilgilendi.