Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti heyeti, Ankara'da Yeniden Refah Partisi'ni ziyaret etti. YRP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Uğurlu, yerel seçimlerdeAK Parti'nin YRP yüzünden belediye kaybetmediğinin ifade edildiği ve bu nedenle rahatlayıp mutlu olduklarını söyledi. AK Partili Kılıç ise erken seçim iddialarına yanıt verdi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi partilerin bayram ziyaretleri devam ediyor.

"RAHATLADIK, MUTLU OLDUK"

YRP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Uğurlu, 'biraz da siyaset konuşalım' diyerek, "Seçimlerde çok şükür başarı yakaladık, 3. parti olduk. Televizyonda izlediğimiz AK Parti taraftarı birçok gazeteci şunu söylediler; 'Hiçbir yerde YRP yüzünden AK Parti belediye kaybetmedi' dediler. Buradan biz rahatladık mutlu olduk" dedi.

Terör örgütüne dev darbe! Irak'ın kuzeyinde, 32 PKK'lı terörist öldürüldü Terör örgütüne dev darbe! Irak'ın kuzeyinde, 32 PKK'lı terörist öldürüldü

ŞANLIURFA YAŞANAN AĞIR YENİLGİ

Yerel seçimde yarışın en çekişmeli geçtiği kentlerden biri ŞanlıUrfa oldu.

Şanlıurfa'da Yeniden Refah Partisi'nin adayı Kasım Gülpınar yüzde 38,10 veAK Parti'nin adayı Zeynel Abidin Beyazgül yüzde 34,25 oy topladı.

Kasım Gülpınar’ın iktidardaki Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AKP) istifa ederek, Cumhur İttifakı’nın eski ortağı Yeniden Refah Partisi’nden (YRP) aday olması bu kentteki seçim yarışı için daha önceki dengeleri alt üst etti.