Vatandaşa plastik mermi sıkan polislere Bakan Yerlikaya'dan teşekkür Vatandaşa plastik mermi sıkan polislere Bakan Yerlikaya'dan teşekkür

İstanbul ve Ankara Büyükşehir belediyelerine AK Parti'den kimin aday gösterileceği hala belirsizliğini koruyor. Siyaset kulislerinde konuşulanlar, Ekrem İmamoğlu'nu yenebilecek bir adayın bulunamadığı yönünde.

Erdoğan'ın bu konuda anketlere başvurduğu ve önem verdiği biliniyor.

YOKLAMADA SÜRPRİZ İSİM

Siyaset kulislerine yansıyan son bilgilere göre AK Parti’nin İstanbul için yaptığı temayül yoklamasından sürpriz bir isim çıktı.

Geçen hafta sonu AK Parti İstanbul İl Başkanlığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adaylığı için üyeleri ile temayül yoklaması yaptı. Temayül yoklamasında Erdoğan da oy verdi.

Gazete Pencere'den Tolga Balcı'nın haberine göre, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı, İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir yapılan temayül yoklamasında birinci oldu.

AK PARTİ İÇİN DE SÜRPRİZ OLDU

Kandemir’in adının bu pozisyonda hiç konuşulmamış olması AK Parti için de sürpriz oldu.

AK Parti kulislerinde Murat Kurum ve Adil Karaismailoğlu, Tevfik Göksu gibi isimler İBB adaylığı için sıkça dillendiriliyordu.

Kandemir’in temayül yoklamasında birinci sırada çıkmasından sonra AK Parti’de İstanbul için yarışan adayların hesapları da şaşmış durumda.