Savcılığın TÜİK hakkındaki kararına Özgür Özel'den sert tepki: Vicdansızlık! Savcılığın TÜİK hakkındaki kararına Özgür Özel'den sert tepki: Vicdansızlık!

AK Partili Pervari Belediye Başkanı Teyyar Özcan, Ankara’da bulunan bir işletmede, kalabalık bir arkadaş grubunu ağırladı. Viski ve şampanyaların su gibi aktığı gecede Özcan, 74 bin 656 TL hesap ödedi. 2014 yılında belediye başkanlığı koltuğuna oturan Özcan hakkında yıllarca en yakınında bulunan korumasından kan donduran iddialar geldi.

AK Partili Siirt Pervari Belediye Başkanı Teyyar Özcan, kamuoyunda oldukça tartışmalı bir isim durumunda.

Halk TV'den Mustafa Balcı'nın haberine göre, ufak bir ilçenin belediye başkanı olmasına rağmen Özcan'ın tüm akrabalarının bölgedeki belediye ve bakanlık binalarında kadrolu işe girmesi Siirt'i karıştırırken, 31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde Özcan ve Bilen ailesinin arasındaki husumet Bilen ailesinden bir kişinin hayatını kaybetmesine neden olmuştu.

Cinayetin ardından Teyyar Özcan'ın kardeşleri Lokman Özcan ve İsmail Özcan ile kuzeni Muhammet Tezcan cezaevine gönderildi. Bilen ve Özcan ailesi arasındaki gerilim devam ederken, Teyyar Özcan'ın yıllarca en yakınındaki isimden peş peşe şoke edici iddialar ortaya atıldı.

"PAVYONLARDAN ÇIKMADI, BİR GECEDE 74 BİN 635 TL HESAP ÖDEDİ"

Özcan'ın yıllarca korumalığını yapan S.B, kendisinin de olduğu bir masada Özcan'ın birçok kadını ağırladığını, viski ve şampanyaların su gibi aktığı gecede AK Partili belediye başkanı tarafından toplam 74 bin 656 TL hesap ödendiğini belirterek, o geceye ait bazı videoları dolaşıma soktu.

Özcan'ın çocukluğundan beri alkole çok düşkün olduğunu belirten S.B., Pervari belediye başkanının sıklıkla Ankara'ya gittiğini ve sürekli pavyonlarda sabahladığını iddia etti. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından Özcan, S.B. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunurken, suç duyurusuna karşılık S.B.'nin verdiği ifadedeki iddialar herkesi hayrete düşürecek boyutta.

Tayyar Ozcan 1

AK Partili Pervari Belediye Başkanı Teyyar Özcan...

"BELEDİYE ARABALARI İLE ESRAR TAŞITTI, ONUN İÇİN 5 YIL HAPİS YATTIM"

Yıllarca Özcan'ın korumalığını yapan S.B., uyuşturucu ticareti gerekçesiyle 5 yıl cezaevinde kaldığını ancak suça konu eylemi Özcan adına işlediğini ve yıllarca sustuğunu belirtti.

Özcan'ın 2014 yılında belediye başkanı olmadan önce oldukça yoksul bir aileye sahip olduğunu belirten S.B., aradan geçen 10 yılda Özcan'a ait tüm akrabaların devlete ait kurumlarda yönetici pozisyonlarında işe sokulduğunu, Özcan'ın uzaktan akrabalarının dahi belediye ihaleleri ile ihya edildiğini iddia etti.

"PERVARİ'DEKİ TAPULARI AKRABALARININ ÜZERİNE YAPTI"

S.B., Pervari'de tapuları Özcan'ın uzaktan akrabaları üzerine yapılan çok sayıda apartman, dükkan ve benzin istasyonu bulunduğunu, kamu araçlarının yalnızca bu benzin istasyonundan yakıt almalarının zorunlu tutulduğunu belirtti.

"HESAP İDDİASI YALAN"

Konuya ilişkin konuşan AK Partili Teyyar Özcan, görüntüdeki kişinin kendisi olduğunu doğrularken, söz konusu videonun yıllar öncesine ait olduğunu ve o gece yüklü bir hesap ödenmediğini belirtti. Özcan, S.B. hakkında şikayetçi olduğunu belirterek, kendisine yöneltilen tüm iddiaların gerçek dışı olduğunu aktardı.