AK Parti zenginlerden mi, fakirlerden mi yana? İşte cevabı... AK Parti zenginlerden mi, fakirlerden mi yana? İşte cevabı...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün İstanbul Şile’de düzenlenen istişare toplantısında şok iddialarda bulundu. Akşener, oteli olan polis müdürlerinin olduğunu ve bu otellerde fuhuş için yetiştirme yurtlarında kalan kimesiz, öksüz kızlara fuhuş yaptırıldığı iddiasında bulunarak “Eski İçişleri Bakanı olarak özellikle takip ediyorum” ifadelerini kullandı.

YETİŞTİRME YURTLARINDAKİ KIZLARA FUHUŞ YAPTIRILIYOR

“Oteli olan polis müdürleri var” diyen İYİ Parti lideri Akşener, o otellerde fuhşun da ötesine geçilerek “devletin yetiştirme yurtlarında barının kimsesiz, öksüz kızlara fuhuş yaptırıldığını” iddia etti. İşte Akşener’in o iddiası:

OTELİ OLAN POLİS MÜDÜRLERİ VAR!

– Bir konu daha var; eski İçişleri Bakanı olarak özellikle takip ediyorum. Oteli olan polis müdürleri var. O otellerde, fuhşun ötesi, öksüz kızlar çalıştırılıyor.

İYİ PARTİ’YE PSİKOLOJİK HARP UYGULUYORLAR

– Bunlara karşı olduğumuz için, bunlara göz yummadığımız için İYİ Parti’ye psikolojik harp uyguluyorlar. Ama karşılarında rahmetli Teoman Koman’ın talebesi var. El mi yaman? bey mi yaman? Hep beraber göreceğiz.”