16 Aralık'ta İstanbul Maltepe'de yapılması planlanan Kars-Ardahan-Iğdır tanıtım günleri öncesi Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDAFED) Başkanı Orhan Çerkez bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya, CHP Ardahan il başkanı Yalçın Taştan, MHP Ardahan il başkanı Hülya Davutoğulları, ATSO Başkanı Çetin Demirci, gazeteciler ve Ardahan'daki çok sayıda STK temsilcisi katıldı.

KARS-ARDAHAN-IĞDIR GÜNLERİNE KATKI SUNULACAK

Toplantıda konuşma yapan Çerkez, 16 Aralık'ta İstanbul'da yapılması planlanan Kars-Ardahan-Iğdır tanıtım günlerine katkı sunacaklarını söyledi.

© Foto: Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDAFED) Başkanı Orhan Çerkez basın toplantısı düzenledi

Çerkez, bu etkinlikle Ardahan’ın ismini İstanbul ve dünyaya duyurmak ve tanıtma gayreti içerisinde olduklarını söyleyerek, ’’Biz Ardahan’ın İstanbul ayağı olmak istiyoruz. İstanbul'da sizleri en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içerisindeyiz. Ardahan’ın ismini İstanbul’da duyurmak istiyoruz. Başta eğitim olmak üzere, kalkınma ve diğer konularda Federasyon olarak bize düşen ne görev varsa yapmak bizlere onur verecektir.

'GÖNÜL ESASLI ÇALIŞIYORUZ'

Bu kapsamda Ardahanlılar olarak gücümüzü birleştirmek istiyoruz. Bizler bu şekilde yolumuza devam edeceğiz. Çünkü gönül esaslı çalışıyoruz ve samimiyiz. Tanıtım günlerimizi önemsiyoruz, bu günler bizim için yani Ardahan için çok önemlidir’’ dedi.