Birçok kadını attığı cinsel içerikli mesajlarla tehdit eden ve Arife Gökçe cinayetiyle suçlanan Sinan Sardoğan çocuk istismarı suçlamasıyla tutuklandı.

Sinan Sardoğan dün akşam saatlerinde gözaltına alındı. Küçük yaşta bir çocuğa istismar iddiasıyla Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı ile gözaltına alındığı belirtilen Sardoğan, gazetecilerin, "Arife Gökçe nerede?” sorusuna, “Bilmiyorum” yanıtını verdi.

DHA'nın haberine göre, İstanbul'un Avcılar ilçesinde, 2018 yılında bir erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunulması ile ilgili çalışma yürüyen polis ekipleri, şüphelinin eşkalinin, Arife Gökçe'nin kaybolmasıyla ilgili "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programına katılan Sinan Sardoğan'a benzediğini fark etti.

ÇOCUK TESPİT ETTİ

Bunun üzerine mağdur çocuğun yeniden ifadesine başvuruldu. Olayın olduğu zamanlara ait güvenlik kameraları ve mağdur çocuğun ifadesi üzerine cinsel istismar şüphelisinin Sardoğan olduğu tespit edildi.

İstanbul Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan Sardoğan, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan Sardoğan tutuklanarak cezaevine gönderildi.