9-15 Mayıs haftasında gökyüzünde önemli olaylar var. Salı günü itibariyle Merkür retrosunu göreceğiz. Çarşamba günü ise Jüpiter Balık burcundan çıkarak Koç burcuna geçiş yapıyor. Cesur kararlar alarak ilerlemek isteyeceğimiz bu döneme girişte Merkür gerilemesi cesaretle yanlış işlerin peşinden koşma riskini de beraberinde getirebilir.

'KOÇLAR HATALARIYLA YÜZLEŞECEK'

Koç burçları iletişimde, aile ilişkilerinde yaptığı hatalarla yüzleşecek. Geçmişten gelen iletişim hataları bu hafta Koç'ların önüne geliyor.

'BOĞALAR PARASAL KONULARDAN ETKİLENECEK'

Bu hafta Boğa'ları maddi sürprizler bekliyor. Geçmişte umudunu kestiği paralar konusunda gelişmeler yaşanabilir. Aile ile ilgili sorumluluklarda baskı hissedilebilir.

'İKİZLER KARAR AŞAMASINDA'

İkizler her alanda sorumluluklarının çoğaldığı bir döneme giriyor. Bu sorumluluklar da sizi stresli ve depresif bir hale sokabilir. 

'YENGEÇLER ESKİ DEFTERLERİ AÇIYOR'

İçinizde dert olmuş, geçmişte sizi etkileyen bazı durumlar gün yüzüne çıkabilir. Eskide kalmış arkadaşlıklar veya eski flörtler konusunda eski defterleri açma gereği duyabilirsiniz ama bu durum pek olumlu sonuçlar doğurmayacak gibi duruyor.

Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bu hafta ne gibi sürprizler bekliyor, bu burçlar nelerle karşılaşacak? İşte Astrolog Melek Doğan'ın haftalık burç yorumlarının tamamı