Meteoroloji haritayı güncelledi ve cuma gününe işaret etti. Tüm yurdu etkisi altına alacak olan kar ve sağanak yağış hafta sonu da devam edecek. Yetkililer vatandaşları tedbirli ve dikkatli olmaları konusunda uyardı.

İSTANBUL’A NE ZAMAN KAR YAĞACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü haritayı yeniden güncellendi. Son verilere göre; bugün itibariyle sıcaklık tüm yurtta yükselecek. Hafta sonuna doğru ise sıcak hava, yerini sağanak yağış, kar ve fırtınaya bırakacak. Pazar günü için İstanbul’da karla karışlık yağmur bekleniyordu ancak harita güncellendi ve yerini sağanak yağışa bıraktı.

BU

O SAATLERE DİKKAT

Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun doğusunun parçalı yer yer çok bulutlu, sabah ilk saatlerde Artvin'in kıyı ilçelerinin hafif yağmurlu, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara ve Batı Karadeniz ile iç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesinin görülmesi bekleniyor.

Hava sıcaklığının doğu kesimlerde 2 ila 6 derece azalacağı, kuzeybatı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarın ise genellikle kuzeyli yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

CHP'den tavuk ihracatının sınırlandırılmasına tepki CHP'den tavuk ihracatının sınırlandırılmasına tepki

Bazı illerde beklenen günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Az bulutlu 7

İstanbul: Az bulutlu 10

İzmir: Az bulutlu 15

Adana: Az bulutlu 19

Antalya: Az bulutlu 21

Samsun: Parçalı ve az bulutlu 11

Trabzon: Parçalı bulutlu 10

Erzurum: Parçalı bulutlu 0

Diyarbakır: Az bulutlu 10