Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, lider Galatasaray'ın galibiyetle kapattığı haftada Ümraniyespor'a karşı mutlak galibiyetin hesaplarını yapıyor. Öte yandan transfer çalışmalarını da sürdüren sarı-lacivertli kulüpte genç yıldızı Arda Güler'in peşine dünya devlerinin düştüğü belirtildi.

Fanatik'te yer alan habere göre, ligde kritik bir maça çıkacak olan sarı-lacivertlilerde geleceği belirsizliğini koruyan Arda Güler için iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Napoli, Borussia Dortmund, Bayern Münih ve PSG gibi dünyaca ünlü kulüplerin radarında olan genç yıldız için sarı-lacivertli yönetimin karar verdiği iddia edilmişti.

UZUN SÜRELİ SÖZLEŞME İMZALAYACAK

Fenerbahçe yönetiminin Arda Güler ile yeni sözleşme imzalamaya hazırlandığı ve Arda'nın sözleşmesindeki serbest kalma maddesini de güncellemeyi planladığı öne sürülmüştü. 25 Şubat'ta 18 yaşına girecek olan Arda Güler'in sözleşmesinde taraftarı korkutan maddenin olmayacağı ve yeni sözleşmenin de 4.5 yıllık olacağı belirtilmişti.

SCOUTLAR İZLEMEYE GELECEK

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, kupada Rize'yi eledikleri maç sonrası ligde Ümraniye ile oynayacakları karşılaşmanın stadına serzenişte bulunmuş ve "Portekiz benden dolayı Fenerbahçe'nin maçlarını canlı izliyor, böyle statlar Süper Lig'e yakışmıyor" demişti. Tecrübeli hocanın ülkesindeki takımlar sadece Jesus'un sahadaki sonuçlarına bakmıyor, takımdaki oyuncuları da mercek altına alıyor. Performansıyla futbolseverlerin sevgilisi olan Arda Güler, İngiltere, Almanya ve İtalya gibi ülkelerin yanı sıra Portekiz'de de tüm dikkatleri üzerine çekmiş durumda.