Dünya Kupası arasına moralsiz giren Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, araya kadar olan bölümde takımın eksiklerini görüp kadroyu güçlendirmek adına en az iki takviye istedi.

Sözcü'de yer alan habere göre Güneş, risk almamak adına tanıdık isimlere yöneldi. İlk olarak deneyimli hocanın döneminde A Milli Takım'da önemli işler yapan Kaan Ayhan; diğer bir takviye ise Trabzonspor'u şampiyonluğa taşıyan ve yokluğu hala doldurulamayan isimlerden olan Anthony Nwakaeme.

FENERBAHÇE VE GALATASARAY'DA TALİP OLMUŞTU

Sassuolo’nun 6 milyon Euro talebi nedeniyle Fenerbahçe ve Galatasaray'a transferi gerçekleşmeyen Kaan için bu kez Beşiktaş teklif yapacak. Nwakaeme ise Trabzonspor'dan istediği 3 milyon Euro'luk maaşı alamadığı için Suudi Ligi'ne, Al-Fayha takımına gitmişti. Nijeryalı, takımının kötü gidişi sonrası ayrılmak istiyor. Maliyeti araştırılıyor.

OYUN SİSTEMİNDE DEĞİŞİKLİK

Valerien Ismael dönemini direkt oyun ve uzun top sistemiyle geçiren Beşiktaş'ta pas oyunu geri dönüyor. Şenol Güneş, Beşiktaş'ta 2015'te kendisiyle başlayan bu anlayışla başarılar kazanmıştı. Güneş, oyunun ve topun kontrolünün kendilerinde olmasını istiyor. Antalya kampında bu yönde çalışmalar yapılacak.