26 yaşındaki Shauna Donnelly, oğlunu İngiltere’nin Middlesbrough şehrinde bulunan bir hastaneye sarılı olarak getirdi. 'Buz gibi' soğuk olarak nitelendirilen bebeğin varışta hastane personeli tarafından öldüğü açıklandı.

4 Ekim 2019'da gerçekleşen olayın ardından yapılan otopsi sonuçsuz kalırken, anne, daha sonra oğlunu öldürmekle suçlandı. Donnelly, savcıların hiçbir kanıt sunmaması üzerine mahkeme tarafından şubat ayında bebeğini öldürmekten aklanmıştı. Geçtiğimiz gün mahkemeye çıkan anne, 'cevap vermek için geldiğini' söylerken, tanıkları ve sağlık çalışanlarını yalan söylemekle suçladı.

‘HATIRLAMIYORUM’ SAVUNMASI

Bebeğin ölümünün ardından, müfettişler, Donnelly'nin telefonunda "nasıl doğal olarak bebek öldürülür", "cenin nasıl öldürülür" gibi Google aramaları yaptığını ortaya koydu. İddiaları reddeden Donnelly, internet aramalarını baktığı çocukların yapmış olabileceğini söyledi. Öne sürülen tüm kanıtları reddeden cani anne, oğlunun ölümünün ayrıntılarını hatırlayamadığını iddia etti.

Donnelly, daha önce kürtaj yaptırmış olmasına rağmen doğum yapana kadar hamile olduğu bilmediğini söylerken, 3 Ekim’de, annesinin yardımıyla yatak odasında doğum yaptığını da ekledi. 

POLEMİK HABER/DIŞ HABERLER