Niğde’nin Hacıabdullah beldesinde belediye başkan adayı olan Babaoğlan Altun’a destek vermek için İstanbul Esenler’de bir araya gelen AK Partili hemşerileri, Türk bayraklarını masalara sererek, sofra bezi olarak kullandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ahmet Altun’un kardeşi Babaoğlan Altun, Niğde’nin Hacıabdullah Beldesi’nde AK Parti’den belediye başkan adayı oldu.

11Sofrabayrak1Jpg Y Z0S D Vp D Eibw A R Z L Yep8 Q

Mahkemeden Can Atalay kararı! 2 ayrı suçtan da beraat etti Mahkemeden Can Atalay kararı! 2 ayrı suçtan da beraat etti

Esenler’deki toplantıya katılanlar AKP’li adayı rabia yaparak karşıladı.

MHP ADAYININ ALEYHİNE ÇALIŞMALARI İSTENDİ

Sözcü'den İsmail Saymaz'ın haberine göre bir grup Altun taraftarı, İstanbul Esenler’de yaşayan ve burada Hacıabdullahlılar Derneği’ndeki hemşerilerini 7 Ocak’ta ziyaret etti. AK Partili Hacıabdullahlılar daha sonra Esenler Kültür Merkezi’nde yemekli bir toplantı düzenledi. Toplantıda, Esenler’deki Hacıabdullahlıların seçimde memleketlerine gelerek, Altun’a oy vermeleri ve MHP’li belediye başkanı Recep Doğmuş aleyhine çalışmaları istendi. 

11Sofrabayrak3Jpg T46 W U Rr4 C Ui Ai7P Sa Ce8 Q

Masanın üzerine serilen bayrağı kaldıran olmadı.

Toplantıda çekilen ve paylaşılan fotoğraflarda Türk bayraklarının masalara serilerek, sofra bezi olarak kullanıldığı görülüyor. Skandal görüntülerde AK Partililer Rabia işaret yaparak, hatıra fotoğrafları da çektirdi.