Nail Art yani tırnak sanatı kadınlar arasında oldukça popüler. 2022 yılında da bu popüleritesini korumaya devam etti. Peki 2023 yılında yeni neler var? Az bakım gerektiren stillerden şık tırnak aksesuarlarına kadar  tırnak trendi

HAILEY BIEBER TIRNAK MODELİ

Hailey Bieber kullandığı saç modelleri, giyim tarzı ve aşk hayatının dışında yaptırdığı tırnaklarla gündeme gelmeye devam ediyor. Bir dönem hepimizin hayran kaldığı, hem kibar hem çok şık duran beyaz inci tozlu tırnaklardan sonra yeni trendi nude jel üstüne kırmızı french olarak belirledi.

HAİLEY-BIEBER-MODEL-TIRNAK

RENKLİ FRENCHLER

Sadece ilkbaharda değil her mevsim yaptırabileceğimiz frenchler en çok tercih edilenlerin zirvesinde oldu. Klasik frenchleri minik nail artlarla taçlandırdığımız ve modumuzu yükselten küçük desenlerle detaylandırdığımız tırnaklar yaratmak mümkün.

RENKLKİ-FRENCH-MODA-2023

KYLIE JENNER METALİK TIRNAK

Bundan 7 sene önce yurtdışında kedi gözü ile beraber moda olan metalik tırnaklar 2022-2023 tırnak trendine girmeyi başardı.  Bu ojelerle ister tüm tırnaklarını bir aynaya dönüştürebilir .Kylie Jenner metalik tırnakları oldukça sıklıkla kullanıyor ve bu tırnaklara hayranları arasında kylie modeli deniyor.

KYLİE-JENNER-METALIJK-TIRNAK

SADE (TEMİZ) KISA TIRNAKLAR

2023’ün girişiyle uzun badem, balerin, küt tırnakların yerini kısa tırnaklar alıyor. Nude jel ve  profesyonel bir manikürle temiz tırnak görünümünü yakalamak mümkün. Bu işlem aynı zamanda zamanınızdan tasarruf etmenizi sağlıyor. Stilinde sadeliği tercih eden ve sağlıklı bir görüntüyü tercih eden herkesin kullanabileceği bir model.  

KISA-TEMİZ-TIRNAK

CAT EYES TIRNAK (KADİFE TIRNAK)

Son zamanlarda kadife görünümlerinin popülerliklerinin arttığını görüyoruz. Tırnak sanatçılarına göre ise şeker benzeri ultra yansıtıcı parıltıların hemen her mevsim yıldızı parlıyor. 2023 kışını gerçekten devralacak gibi görünen bu havalı tırnaklar buzlu bir görünüm için oldukça iddialı bir fikir! Özellikle gri tonlarda çalışılan bu kombinasyonlar hemen her kombinle uyum sağlamayı başarıyor bu tırnaklar cat eyes şeklinde adlandırılıyor.

CAT-EYES-TIRNAK