Pençe-Kilit bölgesine yıldırım isabet eden askerimiz şehit oldu Pençe-Kilit bölgesine yıldırım isabet eden askerimiz şehit oldu

CHP'de Belediye Başkan Aday Adaylarından Çetin Çapan ve ekibi tarafından toplanan ön seçim imzaları CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’na geçtiğimiz günlerde teslim edilmişti.

Bu hafta başında yönetim kurulu toplantısını yapan CHP Çekmeköy İlçe Yönetimi, belediye başkan adayını belirleme yöntemi olarak örgütün sesine kulak verilmesi ve bu noktada ön seçim yapılması yönünde karar aldı. Konuya ilişkin bilgiler aldığımız CHP İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan, aday belirleme yönteminde örgütün sesine kulak verilmesi gerektiğini ifade etti. Bu yönde gelen taleplerin dikkate alınarak ön seçim yapılması için ilçe yönetimi olarak karar aldıklarını söyleyen Başkan Tutan, “Örgütümüzün bizlere ulaşan ön seçim noktasındaki talebi üzerine biz ilçe yönetimi olarak üzerimize düşeni yaptık ve bu yönde karar aldık” dedi. Aday belirleme yöntemi hususunda şimdi gözler CHP üst kurullarında.

Kaynak: Yerel Gazete