CHP Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı Çetin Çapan, "ilçede adayı parti örgütü seçsin, temayül yoklaması yada ön seçim olsun" diyerek 100 gönüllüyle birlikte ilçede bulunan CHP üyesi 2250 kişiden aldığı imzayı Çekmeköy CHP İlçe Başkanı Melda Tanışman Tutan'a teslim etti.

85 sayfadan oluşan imzaları teslim eden Çapan, "Üyelerimiz başkan adaylarını kendileri seçmek istiyor. Tüm sayının yüzde 70'inin imzasını aldık. Bu imzaları ben namus sayıyorum. 3.5 yıl önce beni bu ilçeye örgütümüz çağırdı. Bu ilçede çalışmalara başladım. Ben aday belirleme sürecinde Çekmeköy CHP iradesinin yansımasını arzuluyorum. Belediye başkanı adayını da üye iradesi seçsin" dedi.

CHP İlçe Başkanı Tutan da, "Bu talebi daha önce sözlü olarak CHP İl Başkanlığı'na iletmiştim. Şimdi bu imzaları da ileteceğim. Genel merkezimizin vereceği karar başımızın üzerinde olacaktır." dedi. 

'CUMHURİYET HALK PARTİSİ ÜLKEMİZİN TEMİNATIDIR'

Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklediğini belirten Çetin Çapan, "Çok şeyler konuşuluyor. Bu laflar geliyor kulağımıza. Ben kimsenin kulu kölesi olmadım. "CHP'liler şimdiye kadar seçim mi kazandı?" diyorlarmış. Bu laflar duyulmasa bile sıkıntılı sözler. Herkes biliyor ki bu örgüt darbe ve cezaevlerinde bedel ödemiş yapıdan oluşan bir örgüttür. 35-40 yaş üstü hemen hemen her bireyin de başına gelmiştir. Sayın Kılıçdaroğlu'nu destekleyenlere "çöp" deniyormuş. Ben buradan diyorum ki, 'Bir arada duralım. Birlik olalım. İktidara giden yolda hep beraber olalım.' Ama bu imzayı toplarken bile ilçede aday adayı olan partimizin elemanları karşı imza toplamaya kalktılar. Bu partinin ilçesi var, örgütü var, ili var, genel merkezi var. Ama birkaç danışman burada aday görüşmesi yapıyormuş" diye konuştu.

Peş peşe dört depremin vurduğu Tokat'ta, bilanço açıklandı Peş peşe dört depremin vurduğu Tokat'ta, bilanço açıklandı

Çapan, Genel Merkeze 'Örgütün sesini, talebini görmezden gelmeyin.' diyerek sözlerini tamamladı.