CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, seçimlere günler kala TBMM'den yaptığı toplantının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı Özkoç; "CHP Grup Başkanvekili olarak son toplantım. Milletvekili adayı olmayacağım. Kılıçdaroğlu ile birlikte yol yürümeye devam edeceğim. İnşallah yürütmede de buluşuruz" dedi.

'SON TOPLANTIMI YAPIYORUM' 

Özkoç, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde milletvekili adayı olmayacağını açıkladı. Özkoç'un açıklamalarından öne çıkanlar ise şöyle:

Değerli basın mensubu arkadaşlarım ben bu salonda sizinle defalarca kez CHP Grup Başkanvekili olarak toplantı yaptım. Ben artık CHP Grup Başkanvekili olarak bu salonda son toplantıyı yapıyorum. Bugün grup başkanvekili olarak Genel Kurul'da son toplantımı yapacağım.

'YÜRÜTMEDE BİR GÖREVE LAİK GÖRÜLÜRSEM ORADA DA GÖREV YAPARIM' 

Milletvekili olmadığımı açıkladım. Diğerini artık takdir edecekler ben de göreceğim. Sayın Genel Başkanla böyle bir görüşme yapılması doğru olmaz. Böyle kararları ailenizle alırsınız. Bundan sonra yüreyeceğim yolda takdir edenler, yürütmede bir görev layık görürlerse ben orada da görev yapmaya hazırım.

(İYİ Partili Ağıralioğlu'nun açıklamaları) Kendi düşünceleri olduğu ifade etti. Özellikle belirterek ifade ediyorsa partisini bağlamaz.

Gerçekten verdiğiniz emeği, hizmeti yüreğimde hissediyorum. Burada konuşurken arkadaşlarımında gözyaşları oldu. Hepiniz hakkınızı helal edin.