CHP'de genel başkanlık yarışını kazanan Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'ndan görevi devralmak için Ankara'ya geldi. Ankara Esenboğa Havalimanı'nda partililere hitap eden Özel, "Geçmişten bugüne hatırladığım bir düşmanlık yok" dedi.

38. Olağan Kurultay'da yapılan oylamada, 812 oy alarak Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı girdiği yarışı kazanan ve CHP'nin yeni Genel Başkanı olan Özgür Özel, bugün yapılacak olan devir teslim töreni ile CHP'nin 8. Genel Başkanı olarak görevine başlayacak.

Gara ve Hakurk'ta PKK'ya büyük darbe: 12 terörist öldürüldü Gara ve Hakurk'ta PKK'ya büyük darbe: 12 terörist öldürüldü

Özgür Özel, devir teslim töreni için eşi Didem Özel ile birlikte geldiği Ankara Esenboğa Havalimanı'nda partililerin ilgisiyle karşılandı.

Özel, burada açıklamalarda bulundu.

CHP Lideri Özel şunları söyledi:

"BABA-OĞUL GÖRÜŞMESİ"

Zorlu kongre süreci geçirdik. Bir daha böyle şeylerin hiçbir CHP'liye yapılmaması için, o sözlerin söylenmemesi için gerekli tedbirleri almak boynumun borcu. Geçmişten bugüne hatırladığım bir düşmanlık yok. Ankara'da mevcut belediyelerimizi koruyacağız ama üzerine kimsenin aklına gelmeyecek bir başarı koymak zorundayız. Ben sayın genel başkanımız ve eşlerini evlerinde ziyaret ederek kendilerine resmi devir teslimden önce baba oğulun görüşmesi gereken şeyleri görüşmeye gidiyorum. Bundan sonra onun gönlünü hoş tutacağımız, onun çok sevdiği örgütüne katkı sağlamaya devam edeceği sürecin sözünü veriyorum.