Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının arasında parti sözcüsü Ayşegül Doğan MYK gündemine ilişkin Halkların Demokrasi Partisi (HDP) Genel Merkezi’nde açıklamalarda bulundu. 

DEM Parti MYK toplantısını devam ederken parti sözcüsü Ayşegül Doğan açıklamalarda bulundu. Doğan, halk oylamasının tamamlandığını ve 29 Ocak'ta Diyarbakır'da adayların tanıtılacağını açıkladı.

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan Başak Demirtaş'ın İstanbul'dan aday olup olmacağıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"SİYASETE GİRMEK İSTERSE..."

Doğan, "Sevgili Başak Demirtaş'ın aday olma ihtimaline ilişkin yaptığı bir açıklama. Böyle şaşırtıcı bir açıklamaymış gibi tartışılıyor. Bizde bunu doğrusu hayretle izliyoruz. Başak Demirtaş bir gün siyasete girmek isterse elbette adresi DEM Parti'dir" diye konuştu.

İşte emekçileri sömüren sendika ağası: Patronlardan para aldı, görevinden alındı İşte emekçileri sömüren sendika ağası: Patronlardan para aldı, görevinden alındı

Başak Demirtaş gazeteci İrfan Aktan’a yaptığı açıklamada “İstanbul adaylığı için henüz partimiz DEM Parti’den bize bir öneri gelmedi ama halk ister, partimiz de uygun görürse, demokrasi ve toplumsal barışın önünü açacağına inanırsak, düşünebiliriz” demişti.