DİSK Başkanı Çerkezoğlu: Attıkları her adımda bu iradeyi görecekler DİSK Başkanı Çerkezoğlu: Attıkları her adımda bu iradeyi görecekler

13 Kasım Pazartesi günü İstanbul’dan başlayan yürüyüşte Gebze, Kocaeli, Yalova, Bursa, Bilecik, Eskişehir geride kaldı. İstanbul Kadıköy’de başlayan yürüyüşün beşinci gününde DİSK üyeleri Ankara'ya ulaştı. DİSK üyeleri Ulus Meydanı’na doğru yürüyerek Ulus’ta kitlesel bir basın açıklaması gerçekleştirecek.

YÜRÜYÜŞ BAŞLADI

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, Genel Sekreter ve Birleşik Metal İş Genel Başkanı Adnan Serdaroğlu ile konfederasyon yöneticileri ve sendikalılar, DİSK Bölge Temsilciliği önünde karşılandı. "Gelirde Adalet Vergide Adalet" yürüyüşü DİSK Bölge Temsilciliği önünden Ulus Meydanı'na doğru sürüyor. Yürüyüş kolu 'Bu Daha Başlangıç Mücadeleye Devam' , 'Direne Direne kazanacağız' sloganları ile yürüyor.

ÖZGÜR ÖZEL YÜRÜYÜŞE KATILDI

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel DİSK'in yürüyüşüne katıldı. Özel ile birlikte CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer'de yürüyüşe destek veriyor.