Futbolseverlerin dört gözle beklediği 2022 Katar Dünya Kupası 20 Kasım'da oynanılacak Katar-Ekvador karşılaşması ile başlayacak. Ligimizde ise turnuva öncesi son karşılaşmalar bu hafta sonu tamamlanacak. Ara öncesi topladığı 29 puan ile Fenerbahçe liderliği garantileyen takım oldu.

İşte Süper Lig'de 14. haftanın programı:

11 Kasım Cuma:

20.00 Alanyaspor-Adana Demirspor 

20.00 MKE Ankaragücü-Trabzonspor

12 Kasım Cumartesi:

14.30 Sivasspor-Ümraniyespor

17.00 Fenerbahçe-Giresunspor

20.00 Başakşehir-Galatasaray

13 Kasım Pazar:

14.30 Karagümrük-Gaziantep Fk

17.00 İstanbulspor-Hatayspor

17.00 Kayserispor-Konyaspor

20.00 Beşiktaş-Antalyaspor

FENERBAHÇE ARAYA LİDER GİRMEYİ GARANTİLEDİ

Çıktığı 12 lig karşılaşmasında 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan sarı-lacivertli ekip 29 puanla Dünya Kupası arasına lider girmeyi garantiledi.

KARTAL ARAYA MORALLİ GİRMEK İSTİYOR

Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu’nda Serik Belediyespor ile karşılan Beşiktaş sahadan 3-1 galip ayrıldı. Bir önceki hafta Galatasaray deplasmanından yaralı çıkan siyah-beyazlı ekip ara öncesi seyircisi önünde formda giden Antalyaspor'u yenmenin hesaplarını yapıyor.

CİMBOMUN HATAYA TAHAMMÜLÜ YOK

İçerde oynadığı Beşiktaş derbisini 2-1 kazanan Galatasaray'da moraller yerinde. 45 günlük Dünya Kupası arası öncesi yoluna kayıpsız devam etmek isteyen aslan, zorlu Başakşehir deplasmanına çıkacak. 

TRABZON ÇIKIŞ ARIYOR

Ligdeki son 4 lig maçından üç beraberlik, bir galibiyet alarak 6 puan kaybeden Trabzonspor'da Bakasetas ile Trezeguet'nin cezalı olması, yeni bir kadro yapılanmasını zorunlu kılacak. Avcı'nın, Yunan oyuncunun yokluğunda forvet arkasında Yusuf Yazıcı'ya forma vermesi bekleniyor. Kanatta iyi işler yapan Mısırlı futbolcudan da yoksun kalacak olan Karadeniz ekibinin teknik patronu, bu bölgede Enis Barthi ilehücuma kalkacak.

Polemik Haber/ EFE ÇOKİŞLER