Londra'da taksicilik yaparak yaşamını sürdüren Ali Sakallıoğlu, İngiltere'de en uzun süre corona virüsü tedavisi gören hasta olmasının yanı sıra verdiği mücadele ile ülkede en çok konuşulan isim oldu.

HER DEFASINDA HAYATA TUTUNDU

* İngiltere medyasında yer alan haberlerde, Sakallıoğlu'nun, halen hayatta olmasının mucize olduğu vurgulanırken doktorların ailesin üç defa veda etmesinin istendiği ve Sakallıoğlu'nun her defasında hayata tutunduğu kaydedildi.

KAHRAMAN İLAN EDİLDİ

* 7 buçuk aylık tedavi sürecinde kalp krizi geçiren ve komoya giren Sakallıoğlu, yaşıyor olmasına kendisinin bile inanmakta güçlük çektiğini aktarırken kendisi için kullanılan 'kahraman' sözlerine ise mütevazı şekilde cevap vererek bunu sağlık çalışanlarına adadı.

GERÇEK KAHRAMAN ONLAR

* Sakallıoğlu, “Gerçek kahramanlar, orada muhteşem işler yapan hemşireler, doktorlardır. Onlar olmasaydı, hayatta kalamazdım” diye konuştu.

AŞI İÇİN CESARETLENDİRECEK

* Güney Londra’nın Catford bölgesinde 52 yaşındaki hayat arkadaşı Sheena O’Shay ile birlikte yaşayan Sakallıoğlu, tekrar taksici olarak işine dönmek için aşı olacağını ve çevresindeki insanları aşı olmak için cesaretlendireceğini kaydetti.

5 ÇOCUĞU VAR

* Güney Londra’nın Catford bölgesinde 52 yaşındaki hayat arkadaşı Sheena O’Shay ile birlikte yaşayan Sakallıoğlu'nun, Ali, Şeniz, Ayşe, Jay, ve Yasemin olmak üzere beş çocuğu bulunuyor.

KIZI ''EN GÜZEL HEDİYE'' TANIMLAMASI YAPTI

* İngiliz gazetelerinin corona virüsüne en süre direnen hasta olarak tanıttığı Sakallıoğlu’nun kızlarından Jay Stone, babasını tekrar evde gördüklerine inanamadıklarını belirterek, “Umut güzel birşey, babamın pes etmeyeceğini biliyorduk ama Noel için eve gelebileceği inanılmaz bir durum. Bu isteyebileceğimiz en güzel hediye” diyerek duygularını dile getirdi.