Bazı kongre üyelerine 25 Haziran'dan önce yayınlanması planlanan Pentagon raporunun içeriği hakkında ayrıntılı bilgi verildi ve bazıları bulgular hakkında derin endişe duyduklarını söyledi.

2004’TE YAYINLANAN VİDEO KORKUTTU

ABD’nin Tennessee eyaletinden Cumhuriyetçi bir kongre üyesi olan Tim Burchett, TMZ'ye “Açıkçası, üstesinden gelemeyeceğimiz bir şeyler oluyor” dedi.

Son yıllarda, 2004 yılında San Diego yakınlarında gökyüzünde uçan uzun bir nesneyi gösteren bir donanma F-18 savaş uçağının görüntüleri de dahil olmak üzere, tanımlanamayan hava olaylarını veya UAP'leri (ufoloji topluluğunun tercih ettiği terim) gösteren bir dizi video yayınlandı.

Bu Nisan ayında donanma personeli tarafından çekilen fotoğraflar ve videolar, gökyüzünde uçan üçgen şekilli nesneleri gösteren video sızdırıldı ve Mayıs ayında sızdırılan askeri görüntüler, San Diego'daki bir donanma gemisinin yakınında oval bir uçan nesneyi gösterdi. 

‘’NEYLE UĞRAŞTIĞIMIZI BİLMEK İSTİYORUZ’’

New York'tan Demokrat bir kongre üyesi olan Sean Patrick Maloney, New York Post'a, "Açıklanamayan hava olayları konusunu, ABD askeri personelinin güvenliği ve ABD'nin ulusal güvenlik çıkarları ile uğraştığımız ölçüde ciddiye alıyoruz, bu yüzden neyle uğraştığımızı bilmek istiyoruz" dedi. 

Maloney, “Personelimizin emniyeti ile operasyonlarımız ve hassas faaliyetlerimiz ile ilgili meşru sorular olduğunu anlamanın önemli olduğunu düşünüyorum ve hepimiz orada teknolojilerin yaygınlaştığını biliyoruz. Ancak, alanı biraz daha iyi anlamamız gerekiyor" diye ekledi. 

‘’BİZİ ENGELLEDİLER’’

Geçen hafta Advanced AerospaceThreatIdentification Programı'nın eski direktörü LuisElizondo, Washington Post'a UFO’ların ciddi bir tehdit oluşturduğunu söyledi.Elizondo, "Bu ülkede, UFO’ların müdahale ettiği ve aslında nükleer yeteneklerimizi devre dışı bıraktığı olaylar yaşadık" dedi.

(Guardian)