Allen Minish isimli adam yalnızdı ve küçük ladin ağaçlarının arkasından kaçmaya çalıştı ama ayıyı durdurmadı. Ayı basitçe onu yana savurdu ve darbenin gücü Minish'i yere düşürdü. 

‘’KÜÇÜK BİR ISIRIK ALDI’’

61 yaşındaki Minish, "Üstümde hamle yaparken, onu çekmek için alt çenesini tuttum ama beni orada bir kenara attı, yüzümün dörtte birini yakaladı. Küçük bir ısırık aldı ve sonra ikinci bir ısırık aldı ve ikinci ısırık kemikleri kırdı" dedi. Ayı bıraktığında Minish yüzünü yere çevirdi ve ellerini başının üstüne koydu ve sonra ayı öylece uzaklaştı.

AYININ TEKRAR GELMESİNDEN KORKTUM

Minish, ayının onu artık bir tehdit olarak algılamadığı için ayrıldığını düşünüyor. Minish, "Oldukça kötü durumda olduğumu fark ettim çünkü her yerde kan vardı" dedi. Cep telefonundan acil servisi aradı. Bir memurla konuşurken, yeleğini ve tişörtünü çıkardı ve kanamayı durdurmak için kafasına sardı.

Sonra yardımın gelmesi için 59 dakika bekledi. Bunun ne kadar sürdüğünü biliyor çünkü daha sonra, kurtarma görevlisi gelene kadar telefonda beklemesi söylendiği süre boyunca cep telefonu kaydını kontrol etti. Yardım gelmeden önce Minish, ayının onu bitirmek için geri dönmesinden endişelendiğini söyledi. (Guardian)