Birden fazla rapora göre, 58 yaşındaki düştüğünde bir sahne çekiliyordu ve hemen ekip üyeleri tarafından müdahale edildi. Ambulansla Los Angeles bölgesindeki bir hastaneye götürüldü ve şu anda tedavi görüyor.

4 TANE EMMY ADAYLIĞI VAR

Better Call Saul şu anda, 2022'de yayınlanacak olan altıncı ve son sezonunu çekiyor. Dizi, Odenkirk'in karakterinin mücadele eden bir avukat olan Jimmy McGill'den Breaking Bad'de oynadığı Saul Goodman karakterine evrimini anlatıyor. Odenkirk, Breaking Bad'in 2013'te tamamlanmasının ardından ilk olarak 2015'te yayınlanan Better Call Saul için dört Emmy adaylığı aldı.

ÜNLÜ İSİMLERDEN DESTEK MESAJLARI

Aktör Elijah Wood, Odenkirk'ün çöküşüne reaksiyon gösterenler arasındaydı. Yüzüklerin Efendisi yıldızı Twitter'da "Ah adamım, umarım Bob Odenkirk iyidir" dedi. ABD'li yazar ve aktör John Hodgman, "Bob Odenkirk'i seviyorum ve mümkün olduğu kadar iyi olduğunu umuyorum" diye ekledi. Breaking Bad yıldızı Bryan Cranston, takipçilerine "Lütfen bugün bir dakikanızı ayırın ve onun hakkında düşünün ve onun yolunda olumlu düşünceler ve dualar gönderin, teşekkür ederim" çağrısında bulundu.

BBC