Oyuncu sosyal medya hesaplarında "@binance #BinanceForAll ile kriptoya nasıl başlayacağımı öğreniyorum" şeklinde kaydetti. Gönderiler, içeriğin şirket tarafından ödenip ödenmediğine dair herhangi bir bilgi vermezken,  Iniesta, Reuters'in Twitter üzerinden gönderdiği yorum talebine yanıt vermedi.

REKOR BEĞENİ ALDI

Kariyerinin çoğunu Barcelona'da oynayan Iniesta, 2010'da Dünya Kupası'nı kazanan ve şu anda bir Japon kulübünde forma giyiyor.  Twitter'da 25 milyon, Instagram'da 38 milyon takipçisi var. Gönderi Instagram'da 270 bin kez beğenildi.

Iniesta'dan birkaç saat sonra yayınlanan bir tweette, İspanyol piyasa düzenleyicisi, ona herhangi bir yatırım yapmadan veya başkalarına bunu tavsiye etmeden önce kripto para birimleri hakkında kapsamlı bir şekilde bilgilendirilmesi gerektiğini söyledi.

Düzenleyici, futbolcuyu etiketleyerek Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Merhaba @andresiiesta8, kripto varlıklar, düzenlemeye tabi olmayan ürünler olarak bazı önemli riskler taşıyor" dedi.

DÜZENLEYİCİLER TEDİRGİN

Dünyanın dört bir yanındaki piyasa düzenleyicileri, büyük miktarlarda parayı idare eden ve operasyonları çoğunlukla düzensiz olan kripto para birimleri ve kripto para birimi ticaret platformları konusunda tedirgin oldular.

Geçtiğimiz birkaç yıl içinde birkaç varlık kaybolması veya platformların saldırıya uğraması veya çökmesi vakaları rapor edildi. (Reuters)