Avrupa'nın en popüler sayısal piyango oyunu Eurojackpot'un 94,8 milyon euro'luk ikramiyesi, Kuzey Ren-Vestfalya'nın Gütersloh kentindeki Rietberg kasabasında yaşayan bir Türk vatandaşına çıktı. Şanslı Türk, Münster'deki Westlotto şubesine giderek kuponunu kontrol ettirdi. Bu gelişme, geçtiğimiz yılbaşında Varlık Fonu’na çıkan büyük ikramiyeden sonra ‘Demek ki çıkabiliyor’muş dedirtti.

TAVSİYE HİZMETİ VERİLİYOR

Westlotto genel müdürü Andreas Kötter yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Kazanan, uzun süredir Eurojackpot'u düzenli olarak oynuyordu. Kazananlardan sorumlu olan Westlotto ekibi, talihlilere 90 milyon avroyu nasıl kullanacakları konusunda tavsiyelerde bulunuyor. Bu sadece yeni varlıkların kullanımını değil, aynı zamanda vergi ve yasal konuları da içeriyor.”

18.75 AVROLUK BİLETE ÇIKTI

Kötter, kazananın 94,8 milyon euro'luk ikramiyeyi 18,75 euro'luk kuponla kazandığını belirtti. Kötter, şanlı kişinin oynadığı sayıların 10, 19, 32, 36 ve 46 sayıları ile yedek sayılar olan 4 ve 6 sayılarını doğru tahmin ederek bu ikramiyeyi kazandığını söyledi. Öte yandan, güvenlik nedeniyle kazanan açıklanmadı. (newsbeezer)