"Kardeşler ve Eşler: William, Kate, Harry ve Meghan'ın Özel Yaşamlarının İçinde" (Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan) adlı kitapta yazar Christopher Andersen, Charles'ın çocuğun "teninin" ne olacağını sorduğunu söylüyor.

‘SENCE TEN RENGİ NASIL OLUR’

Charles'ın sözcüsü, Charles'ın adanın cumhuriyete geçişini kutlayan kutlamalara katılacağı Barbados'ta gazetecilere verdiği demeçte, "Bu bir kurgu ve daha fazla yorum yapmaya değmez" dedi. 

Kraliyet ailesinin ırkçılıkla suçlanan üyesi belli oldu

Page Six haber sitesine göre, kitap Charles ve karısı Camilla arasında iddia edilen bir konuşmayı anlatıyor. Harry ve Meghan'ın 2017 nişanının sabahı Charles, "Çocukların nasıl görüneceğini merak ediyorum. Yani, sence çocuklarının ten rengi ne olabilir?" dedi. 

Salı günü piyasaya sürülecek olan kitap, Charles'ın, Meghan'ın Mart ayında Oprah Winfrey ile yaptığı röportajda oğullarının ten renginin ne kadar koyu olabileceğine dair endişeleri dile getirmekle suçladığı kimliği belirsiz "kıdemli kraliyet üyesi" olduğunu iddia etmiyor.

‘IRK’ SORULARINA ÖZEL İLGİ 

Annesi siyahi babası beyaz olan Meghan, oğlu Archie'nin prens unvanının reddedildiğini çünkü kraliyet ailesinde "teninin ne kadar koyu olabileceğine dair" endişeler olduğunu söyledi. Oprah röportajından sonra Buckingham Sarayı, özellikle ırkla ilgili olarak gündeme getirilen sorunların endişe verici olduğunu, çok ciddiye alındığını ve aile tarafından özel olarak ele alınacağını söyledi. 

Reuters