Hoffman, "Kimse 'Hey Vladimir, gitmek ister misin?' diye sormayacak. Hayır. Kafasına bir çekiçle vuracaklar. Bunun için onu kandırıyorlar. Yapacakları şey bu" dedi. 

EN YAKININDAKİ 3 KİLİT OYUNCU

Hoffman, Putin'in yerine geçebilecek 3 kilit oyuncu olduğunu ve Putin'in Güvenlik Konseyi Başkanı Nikolai Patrushev'in potansiyel olarak listenin başında olduğunu söyledi. Diğerleri arasında Rusya'nın gizli istihbarat teşkilatı FSB'nin direktörü olan Alexander Bortnikov ve bazıları tarafından en olası yedek olarak görülen Sergei Shoigu yer alıyor.

Ülke ekonomisi kötüye giderse, ülke daha fazla asker kaybederse veya genel huzursuzluk çıkarsa Putin'in konumu tehdit altında olabilir. Bununla birlikte, Putin'in devrilmesi durumunda, CIA eski ajanı olan Ronald Marks, Moskova'da kaosa yol açabilecek büyük bir güç mücadelesi olabileceğinden korkuyor.

ÜST DÜZEY KAYIPLAR

Rusya'nın Ukrayna'daki savaşta 10 generali ve 30 kadar üst düzey subayı kaybettiğine inanılıyor. Son tahminlere göre, çatışmalarda 30 bin kadar Rus askerinin öldürüldü ve 100 bine yakın kişi de yaralandı. 

Rusya'nın ayrıca, 4 binden fazla tank ve zırhlı araç, 216 savaş uçağı, 183 saldırı helikopteri ve 620 insansız hava aracı kaybettiği bildirildi. (Mirror)