70,7 milyon takipçisine, parlak mavi bir tulum içinde poz verdiği fotoğraflarını paylaşarak, "Hukuk fakültesi yolculuğumu bilmeyenler, bunun kolay olmadığını herkes bilsin" şeklinde kaydetti ve California'nın Birinci Sınıf Hukuk Öğrencileri Sınavı’nı geçtiğini açıkladı. 

Bu sınavı geçmek, Kardashian'ın hukuk eğitimine devam edebileceği ve baro sınavına girebileceği anlamına gelir. 2019'da, avukat adaylarının deneyimli bir avukat veya hakim gözetiminde eğitim aldığı, Hukuk Bürosu Eğitim Programı olarak bilinen program aracılığıyla avukat olmak için eğitim aldığını söyledi. 

Kardashian'ın girdiği 26 Ekim sınavı için geçme oranı bilgisi henüz mevcut değil, ancak sınava Haziran'da girenlerin yalnızca yüzde 21'i geçti. Californiya Eyalet Barosu’ndan yapılan açıklamada, sınav sonuçlarının gizli olduğu ve Kardashian'ın geçtiğini teyit edilemediği belirtildi. 

HOCASI MEMNUN

Kardashian, sınavı geçmeden önce üç kez başarısız olduğunu da kaydetti. California, insanların Birinci Sınıf Hukuk Öğrencileri Sınavı’na yalnızca üç kez girmesine izin veriyor, ancak Haziran 2020 sınavında başarısız olanlara Covid-19 salgını nedeniyle bir ekstra deneme hakkı verdi.

Kardashian'ı sınava hazırlanmak için Zoom üzerinden sözleşmeler konusunda ders veren Washington Üniversitesi hukuk profesörü Steve Calandrillo, "Onun adına çok mutluyum. İki yıldır çok çalışıyor. Kolay bir sınav değil" dedi. 

Reuters