2018 yılında çıktıkları tatil sırasında tartışırken ikiz kızlarının Sherin S. adlı annesini yaraladığını inkar etmişti. Mağdur, Münih'teki mahkemeye, Bayern Münih’in eski savunma oyuncusu ve 2014 Dünya Kupası şampiyonunun kendisine çok sert yumruk attığını ve bir an nefesinin kesildiğini söyledi.

İDDİALARI KABUL ETTİ

Almanya'nın aile içi şiddet yasalarına göre, ünlü yıldız beş yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilirdi. Savcılar Boateng'i 2018'in Temmuz ayında Karayipler'de tatil yaparken eski sevgilisine bir lamba fırlatarak kasıtlı bedensel zarar vermekle suçladılar.

Mahkemede ifade veren kadın, bir tartışma sırasında Boateng'in kendisini yumrukladığını, saçını çektiğini, kafasını ısırdığını ve hakaret ettiğini söyledi. Boateng ifadesinde, bir kağıt oyunu sırasında gerilimin tırmandığını ve tartıştıklarını itiraf etti. Ama saldırganlaştığını ve hakaret ettiğini, ona vurduğunu ve dudağını yaraladığını söyledi. 

DİĞER KIZ ARKADAŞI ÖLÜ BULUNDU

Futbol dünyasında ve sosyal medyada öne çıkan bir isim olan Boateng, başarılarla dolu bir kariyere sahip. Bayern Münih’te iki kez Şampiyonlar Ligi ve dokuz kez Bundesliga dahil olmak üzere 22 kupa kazanan oyuncu, sözleşmesi sona erdikten sonra Lyon'a transfer oldu.

Şubat ayında Boateng'in bir başka eski kız arkadaşı olan 25 yaşındaki model Kasia Lenhardt, Berlin'de intihar etti. Boateng, Katar'daki Dünya Kulüpler Kupası'nda Bayern Münih için oynarken, Şubat ayında Berlin polisi cesedini buldu. Almanya'dan gelen raporlar, çiftin yakın zamanda ilişkilerini sonlandırdığını ortaya koydu.

BBC