Boğaziçili öğrenciler, Melih Bulu'nun rektör olarak atanmasına yönelik protestoları rektörlük binası önünde sürdürürken, Bulu’nun yardımcılığını kabul eden Prof. Dr. Naci İnci öğrencilerin yanına geldi.

Öğrenciler tarafından soru yağmuruna tutulan İnci, öğrencilerin, "Hocam bu kadar meslektaşınız, bu kadar yan yana ders verdiğiniz hocalarımız, bu kadar kişi toplanıp bunu protesto ederken siz nasıl kabul ettiniz böyle bir görevi? Hocam sizlerin öğrencileri terörist midir?" sorularına yanıt vermeyerek "Bir düşüneyim, ondan sonra" dedi.

ÖĞRENCİLER VE İNCİ ARASINDA ŞU DİYALOGLAR YAŞANDI:

Öğrenciler ve İnci arasında yaşanan diyaloglar şu şekilde:

İnci: “Var mı arkadaşlar söylemek istediğiniz bir şey?”

Öğrenciler: “Cevap verecek misiniz?”

İnci: “Bir düşüneyim, ondan sonra…”

Öğrenciler: “Düşünmediniz mi hiç şimdiye kadar?”

"YAN YANA DERS VERDİĞİNİZ HOCALAR..."

Öğrenciler: “Hocam bu kadar meslektaşınız, bu kadar yan yana ders verdiğiniz hocalarımız, bu kadar kişi toplanıp bunu protesto ederken siz nasıl kabul ettiniz böyle bir görevi?”

"ÖĞRENCİLERİNİZ CEZAEVİNDEYKEN HİÇ Mİ UTANMIYORSUNUZ?"

Öğrenciler: “Hocam hakikaten, en başta Fizik bölümünden iki öğrenciniz şu an cezaevindeyken, tutukluyken; burada 51 arkadaşımız yerlerde sürüklenerek, otobüslerde darp edilerek gözaltına alınmışken hiç utanmanız yok mu? Hiç mi utanmıyorsunuz? Hiç mi durup düşünmüyorsunuz, ‘ben bu insanlara arkamı dönüyorum’ diye.”

"TERÖRİST MİYİZ?"

Öğrenciler: “Hocam sizlerin öğrencileri terörist midir?”

İNCİ: "TEKRAR KONUŞALIM"

İnci: “(Gülerek) Çocuklar lütfen… Şöyle yapalım mı; ben şimdi bir toplantıya yetişeceğim, zaten buraya gidip geleceğiz, tekrar konuşalım olur mu?”

"ÖĞRENCİ KALMAYABİLİR"

Öğrenciler: “Siz dinleyeceğiniz zaman dinlenecek öğrenci kalmayabilir ama…”

"NEDEN DEMOKRATİK YOLLARI SEÇMEDİNİZ"

Öğrenciler: “Naci hocam bir tek sorum var. Madem böyle bir idari görevde yer almak istiyordunuz, neden daha öncesinde okul içerisinde ‘ben adayım arkadaşlar, benim karşıma çıkacak olan çıksın ama okul içerisinde bu demokratik yollar bozulmasın’ diyerek bu görevi almak istemediniz?”

MÜSAADE İSTEDİ

İnci: “Arkadaşlar sizi dinleyeceğim, sizinle konuşacağım. Bana biraz müsaade edin.”