Keskinoğlu, yaşadığı maddi sorunlar yüzünden 2018 yılında konkordato ilan etmiş, 2020 Eylül ayında Keskinoğlu hisseleri Ziraat Bankası ve Halkbank tarafından devir alınarak süreç başlatılmıştı. 

Yapılan ortak açıklamada "Ziraat Bankası ve Halkbank, Keskinoğlu'nun kredi riskleri içerisindeki payları, riski bulunan diğer bankalara göre düşük olmasına rağmen, ilçe ve bölge ekonomisinde çok önemli bir paya sahip işletmenin,
sektördeki varlığının devamlılığının sağlanması adına ana banka konumunda olan bankaların da misyonunu üstlenerek devir sürecini başlattı" denildi. 

Açıklamada, devir sürecinde Ziraat Bankası ve Halkbank liderliğinde yapılan finansal yeniden yapılandırma anlaşmaları neticesinde firmanın bankalara olan borçlarının tamamının ödendiği, kamuya olan borçların ilgili kanun kapsamında yapılandırıldığı vurgulandı. 

Konkordato sonrası piyasa ödemelerinin düzenli olarak yapıldığı belirtilerek, finansal olarak rehabilite edilen şirketin üretime esas varlığının yapılan yatırımlarla artırıldığı kaydedildi. 

Sonrasında ise şirketin %20 hissesinin, Tiryaki Holding ve Matlı Holding ortaklığında kurulan Tima Yem ve Gıda'ya devredildiği belirtildi. Şirketin kalan yüzde 78 payı ise Ziraat Bankası ve Halkbank'ta bulunuyor.