Sektörün önde gelen firmalarından Edestall Grubu'nun Yönetim Kurulu Üyesi Faik Caner Torunoğulları, haberi yazılı bir açıklama ile duyurdu.

Tatil planı yapan vatandaşların yanı sıra on binlerce sektör çalışanının da umutla beklediği açıklamayı yapan Torunoğulları şunları söyledi:

*Orka Hotels ailesi olarak grubumuz otellerinden Marmaris Orka Lotus Beach 26.04.2021 tarihi itibari ile kapılarını misafirlerinin hizmetine açmaya hazırlanıyor.

*Tüm dünyayı saran Covid-19 pandemi krizinden en çok etkilenen sektörlerden bir tanesi turizm sektörü olmasına rağmen  bizler Orka Lotus Beach olarak geçen sene de Marmaris bölgesinde kapılarını misafirlerinin hizmetine açan ilk otellerden birisi olmuştuk. 

*Bu yıl da geçen sene olduğu gibi misafirlerimizin sağlıklı ve güvenli tatil geçirebilmeleri için tüm önlemlerimizi aldık ve 26.04.2021 tarihi itibari ile ilk misafirlerimizi ağırlamak için tesisimizi hazırladık. 

*Sağlıklı ve güvenli bir tatil için Marmaris’in en güzel konumundaki tesisimizin her zamanki yüksek misafir memnuniyeti hedefi ile yerli ve yabancı tüm misafirleri ağırlamayı dört gözle bekliyoruz.