Altılı masada yaşanan kriz sonrası yaşanan gelişmeler sonrasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş İYİ Parti Genel merkezine gelerek Meral Akşener ile görüştü.

Görüşme sonrası açıklamada bulunan İmamoğlu ve Yavaş şunları söyledi:

İmamoğlu, "Bu ziyaretimizi Kemal Kılıçdaroğlu bilgisiyle gerçekleştiriyoruz. Biz Türkiyemizin depremle birlikte yaşadığı zor günlerde memleketimizin geleceği açısından altılı masanın çok önemli olduğunun bilincindeyiz. Saygıdeğer genel başkanımızla duygularımızı paylaştık." dedi.

Yavaş ise şu açıklamada bulundu: "Bizler Millet ittifakı'nın belediye başkanlarıyız. Önümüzde seçim var milletimizin ayrılığa tahammülü yok" ifadelerini kullandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın Akşener ile görüşmesinin ardından Kılıçdaroğlu ile görüşmeye gittikleri öğrenildi.

Tüm bu gelişmelerin ardından Millet İttifakı'nın toplantısı ertelendi. Toplantıya İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in de katılması bekleniyor. Ayrıca CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adaylığının da kabul edildiği belirtiliyor.