Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan, bu günkü köşesinde kaleme aldığı yazıda PKK terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan'ın yeni bir mektup hazırlama aşamasında olduğunu öne sürdü.

Takan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Selahattin Demirtaş'ı ve terörist Abdullah Öcalan'ı kastederek "Edirne'deki İmralı'dakine hesap verecek" sözlerine gönderme yaptı.

Ahmet Takan'ın yazısında ilgili bölüm şu şekilde:

"Gergin geçen haftayı önemli bir kulis bilgisi ile kapatalım. Geçen aydan beri gündemde kalan, AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın “Edirne’deki İmralı’ya hesap verecek” sözleri üzerine yaşanan gelişmelere de ışık tutsun!.

Ankara’nın derin kulislerinde konuşulanlara göre, bebek katili Abdullah Öcalan’ın sefa sürdüğü İmralı’da trafik yoğunlaşmış… Nevruz’da okunması için yeni bir mektup yoldaymış. İddialara göre, terörist başının mektubunu bu sefer avukatları okuyacakmış. Bakalım, mektubun içinden bu sefer neler çıkacak?.. Öcalan, taleplere ne kadar cevap verebilecek?.. Ve yeni talepleri ne olacak?.."

'ERDOĞAN TERÖRİST ÖCALAN'A MEŞRUİYET KAZANDIRIYOR' TEPKİSİ

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Selahattin Demirtaş'ı ve terörist Abdullah Öcalan'ı kastederek "Edirne'deki İmralı'dakine hesap verecek" sözlerini kullanması üzerine "Terörist başına hesap sorma yetkisi vermek ne demek?" ve "Erdoğan bu sözlerle terörist başına meşruiyet kazandırıyor" gibi kamuoyundan tepkiler gelmeye devam ediyor.