Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Her kademede çeşitli dönemlerde bayrak değişimleri yaşandı. AK Parti'yi AK Parti yapan değerlerimiz hep dimdik ayakta kaldı. Son 16 yıllık dönemeden hep beraber geldik.

Bir gece ansızın gelebiliriz' dedik. Sözümüzde durduk, teröristleri inlerinde bastık ve imha ettik, imha ediyoruz.

Sayın Sözen bir açıklama yapmış. Halef selefiz ya. Yapılan eleştirilere Ümraniye çöplüğünün patlamasıyla ilgili bir değerlendirme yapıyor. CHP çöp demektir. Çöp yığını demektir. Hava kirliliği demektir. CHP susuzluk demektir. Yalova'dan tankerle su getiriyorsun. Tankerle getirdiğin su, kuru çeşmeye yeter mi ya ? Sen nasıl profesörsün. Şimdi grev olmuyorsa demek ki işçinin hakkını veriyorsun. Grevler minimize oluyor.

Partimizde bir metal yorgunluğumuzdan bahsetmiştik. Bunun karşılığını 7 Haziran'da almıştık. Hemen gerekenleri yaptık.

Seçim kaybeden, oyu düşen, halkla arasındaki iletişimi bozulan her arkadaşımız dönüp kendini sorgulamalı. 'Nerede yanlış yaptım?'. Suçu başkalarına atmak, hele hele millete atmak sadece züğürt tesellisidir.

Hassasiyetlere dikkat edeceğiz. 'Burada da işte hanımlar fazla oldu' deme hakkımız yok. Bu toplumun yüzde 51'i bayan. Buna bir defa dikkat edeceğiz.

Yeni nesillere eski Türkiye’yi anlatmanın yanında, onlara nasıl bir gelecek inşa ettiğimizi de anlatmalıyız.

Dünya değişirken bizim yerimizde saymamız işin tabiatına aykırıdır. 18-35 yaş arası kuşağa kendimizi daha iyi anlatmamız lazım.

Polemik Haber