Cumhuriyet’ten Selda Güneysu'nun haberne göre kulislerde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’u kazanmak için partisinin başta il ve ilçe teşkilatları olmak üzere milletvekillerine de "Herkes İstanbul için çalışacak" talimatı verdiği belirtiliyor.

ERDOĞAN'DAN PARTİLİLERE 'İSTANBUL' UYARISI

Erdoğan’ın, yaptığı toplantılarda milletvekillerine, “Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamalısınız. İstanbul’da yeniden AK Parti belediyeciliği için herkes önce İstanbul için çalışacak. Tüm milletvekilleri, il ilçe teşkilatları, kadın ve gençlik kolları sahada olacak” uyarısında bulunduğu belirtiliyor.

Fon vurgununda yeni gelişme! Fatih Terim, Denizbank'a dava açtı Fon vurgununda yeni gelişme! Fatih Terim, Denizbank'a dava açtı

YERLİKAYA'NIN İSMİ GEÇİYOR

Bu kapsamda AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için kimi aday göstereceği merak ediliyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın da İstanbul için "Erdoğan’ın masasında olduğu" iddialar arasında.

Erdoğan, pek çok konuşmasında İstanbul çıkışında bulunmuş, önceki gün düzenlenen Necip Fazıl Ödülleri programında “31 Mart çok önemli. Yeniden İstanbulumuzu, Türkiyemizi aslına rücu ettirmek için 31 Mart çok önemli” demişti. 

'HERKES İSTANBUL İÇİN ÇALIŞACAK'

Kulislerde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul’u kazanmak için partisinin başta il ve ilçe teşkilatları olmak üzere milletvekillerine de “Herkes İstanbul için çalışacak” talimatı verdiği belirtiliyor. Erdoğan’ın, yaptığı toplantılarda milletvekillerine, “Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamalısınız. İstanbul’da yeniden AK Parti belediyeciliği için herkes önce İstanbul için çalışacak. Tüm milletvekilleri, il ilçe teşkilatları, kadın ve gençlik kolları sahada olacak” uyarısında bulunduğu belirtiliyor.