Panathinaikos'un yıldızı Hernangomez, Ataman'ın sert eleştirileriyle gündemde. Barcelona maçı sonrası yaşananlar, İspanya basınında yer aldı.

Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Barcelona karşısında aldıkları mağlubiyetten sonra oyuncularını eleştirdi. Özellikle İspanyol yıldız Juancho Hernangomez’i ima eden Ataman’ın açıklamaları, İspanya basınında manşetlere taşındı.

Juancho Hernangomez’in Avrupa’ya dönüşü rüya gibi olmadı.

Yeni Panathinaikos projesine katılmak için NBA’den dönen İspanyol basketbolcu, Euroleague’deki performansıyla beklentilerin çok uzağında kaldı.

Panathinaikos’un yıldızı, Barcelona karşısında sayı atamadı ve Avrupa’nın en iyi turnuvasında oynadığı dört maçta sadece dört sayı üretebildi.

“ÖZELLİKLE İYİ TANIDIĞINIZ BİR OYUNCUDAN KÖTÜ PERFORMANS”

Atinalıların koçu Ergin Ataman’ın maç sonrası basın toplantısındaki sözleri, Avrupa basınında gündeme oturdu.

Icardi'den Erden Timur'a: Bana inanan ilk kişi Icardi'den Erden Timur'a: Bana inanan ilk kişi

İsim vermeden oyuncusunu hedef gösteren Ataman, “Hücumda çok kötü bir performans sergiledik. Özellikle de iyi tanıdığınız bir oyuncudan.” dedi.

Deneyimli koç analizini kişisel performansa odakladı, takımdaki en yetenekli oyuncuları hedef aldı ve Juancho’ya bariz bir şekilde atıfta bulundu: “Onlar büyük isimler ama seviyelerini gösteremiyorlar.”