Süper Lig'in 19. haftasında ağırladığı Fenerbahçe'ye 2-1 yenilen Gaziantep FK'nin teknik direktörü Erol Bulut, 10 kişi kalmaları sonrası oyun üstünlüğünü rakibe kaptırdıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, müsabakaya iyi ve etkili başladıklarını aktaran Bulut "Kazanmak için sahaya arzulu ve istekli çıktık. Mağlup olmamamız gereken bir maç oynadık. 11'e 11 oynasaydık, kazanabileceğimiz bir maç olacaktı. Oyuna iyi başlayan, gol pozisyonu üreten bir takım vardı sahada. Maalesef pozisyonları değerlendiremedik. Kırmızı karttan sonra oyun bizim adımıza zorlaştı" diye konuştu.

'BUNU BAHANE EDEREK YOLA ÇIKMADIK'

Kulüp yönetiminin istifa ettiğini ve bazı futbolcuların alacakları nedeniyle kulübü FIFA'ya şikayet ettiğini belirten Erol Bulut, şunları söyledi: 

"Ben takımımı şikayet etmedim. 1,5 yıldır maaş alamıyorum. Kendi adıma konuşuyorum. Birkaç aydır futbolculara ve bize maaş ödenmedi. Hiçbir zaman bunu bahane ederek yola çıkmadık. 

Önümüzdeki hafta neler olacağını bilmiyoruz. Bir yönetim oluştuktan sonra oturup her konuda istişare etmemiz gerekecek."