Avcılar ve Avcılar'ın sorunlarını çok iyi bildiğini, yıllardır Avcılar'da yaşadığını belirten Erkonak 'Cumhuriyet ilkelerini yaşatmak için aday aday adayıyım' dedi.

Ekibiyle projeler hazırladığını belirten Erkonak, göreve hazır olduklarını dile getirdi. Çocuklarının daha küçükken kendisi ile birlikte sokakta, pazarda broşür dağıttığını söyleyen Erkonak "Yaşanabilir bir Avcılar için varız." ifadelerini kullandı.

AVCILAR İÇİN '4G' VURGUSU

Avcılar için 4G vurgusu yapan Erkonak, “Güçlü bir Avcılar, güvenli bir Avcılar, gönençli bir Avcılar ve güleryüzlü bir Avcılar için hizmete hazırız. Geçmişim burada olduğu için Avcılar'ın sorunlarına hakimim ve çözümü noktasında da çok önemli projelerimiz var. Bu yola çıkarken bütün ekip çalışmamızı tamamladık, Avcılar'a değer katacak, Avcılar'ın güzelliğine güzellik katacak işlere imza atmak için bu sorumluluğu aldık” diye konuştu.

'KAZANAN AVCILAR HALKI OLSUN İSTİYORUZ'

Bir tarafı göl bir tarafı deniz olan Avcılar'ın çok kıymetli bir coğrafyaya sahip olduğuna dikkat çeken Erkonak, “Böylesi güzel bir ilçeyi, daha da yukarıya taşımak bu güzel zengin coğrafyaya değer katmak ve mutlu insanların yaşadığı bir kent haline getirmek en büyük gayemiz. Biz öncelikle kazanan Avcılar halkı olsun istiyoruz. Kadın, erkek, genç, yaşlı veya sağlıklı, dezavantajlı gruplar diye ayırt etmeden herkesin mutlu bir hayat yaşaması için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

Esin Güneş Erkonak kimdir?

24 Mart 1980 yılında Tunceli’de dünyaya geldim.
Bir kamu kuruluşunda işçi olan Türkmen Alevisi bir baba ve ev hanımı olan bir annenin üç çocuğundan en küçüğüyüm.
İlkokul ve ortaokul eğitimimi Elazığ’da, lise eğitimimi ise Avcılar Lisesi’nde başarıyla tamamladım.
Şu an eğitim hayatıma Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri 4. sınıf öğrencisi olarak devam etmekteyim.
2003 yılında Tokatlı bir ailenin oğlu olan Devrim Erkonak ile evlendim ve iki kız çocuğu annesiyim.
Eşim Devrim Erkonak ile ortak olduğumuz Esas Deri Ltd. Şti. ve Mergen Deri A.Ş. şirketlerinin genel koordinatörlüğünü yürütmekteyim.
1993 yılından bu yana Avcılar’da ikamet etmekteyim.
CHP Avcılar ilçe örgütlenmesinde gençlik yıllarımdan itibaren bu mücadelenin her alanında aktif olarak görevler aldım.
Partimiz için mahalle temsilciliği, sandık görevlisi, il ve ilçe delegeliği görevlerinde bulundum.
Avcılar’da birçok sivil toplum kuruluşu ve yardım kuruluşlarında aktif çalışmalara katıldım.
2010-2012 yılları arasında CHP İstanbul il disiplin kurulu yedek üyesi olarak çalışmalarda aktif olarak görevlerde bulundum.
2014-2015 yılları arasında geçmiş dönem genel başkanımız olan Sayın Murat Karayalçın’ın CHP İstanbul il başkanlığında yönetim kurulu üyeliği görevinde bulundum.
2023 genel seçimlerinde CHP İstanbul 3. bölgeden milletvekili aday adayı oldum.
Ekip çalışmasının, siyasette sadakatin ve ekibin bir parçası olmanın önemini iyi bilirim.
Siyasi karakterin gereksinimleri çerçevesinde insanın karakterinin ve etik değerlerinin olmazsa olmaz olduğuna inanan bir insanım.
Her daim gelişimden ve inovasyondan yana duran, yenilikleri araştıran ve uygulayan bir vizyona sahibim.
Avcılar Belediye Başkanı adayı olur ve kazanırsam, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisinde ve ekip anlayışı ile çalışacağım.
Partimizin önce İstanbul ardından iktidar yürüyüşünde Avcılar ilçesinin üzerine düşen sorumluluklarını hizmeti şiar edinmiş bir ekip üyesi olarak layığı ile yerine getireceğim.
Avcılar Belediye Başkanı adayı olursam Avcılar’da seçimi kazanacak birçok avantaja sahip olduğum su götürmez bir gerçek.
Bu hususta yalnızca birkaç özelliğimi arz etmek isterim;
Avcılar’da kütük dağılımı çerçevesinde en yoğun nüfusa sahip olan Tokatlıların geliniyim.
Avcılar seçmen kitlesinin yoğun bir bölümünü oluşturan Alevi-Bektaşi inancına sahip seçmenler ile yakın ilişkiler içerisindeyim.
20 yılı aşkın süredir Avcılar’da ikamet ediyorum ve Avcılar’ın tüm sorunlarına vakıfım. Dolayısıyla bu sorunlara çözüm odaklı yaklaşabilecek birisiyim.
Parti örgütü içerisinde aktif olarak yıllardır birçok görevde bulundum.
Avcılar ilçe halkı ile örnek ve başarılı bir iş kadını olarak iç içe yaşadım.
Avcılar Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yaparken; tüm referanslarımın yanında, kişisel olarak ekip ruhu ile çalışacak, Avcılar’a hizmeti kutsal bir görev olarak addeden bir anlayışa sahibim.
Hayatı boyunca mücadele veren, başarılara uzanan bir iş kadını ve politikacı olarak aday olursam; Avcılar’a bir kadın elinin değmesinin, İstanbul’da bir kadın belediye başkanının varlığının örgütümüz ve ekibimiz için fazlasıyla faydalı olacağına inanmaktayım.
Bu inançla Avcılar ilçesi belediye başkanlığı aday adaylığı başvuru dosyamı ilçe başkanlığımıza sunuyorum.

‘Tevhid’ bayrağını almaya çalıştığı için tutuklanmıştı: İfadesi ortaya çıktı ‘Tevhid’ bayrağını almaya çalıştığı için tutuklanmıştı: İfadesi ortaya çıktı