Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in, katledilmesine yönelik soruşturma sürüyor. Geçen ay görevinden istifa edip yurtdışına giderek konuşma tehdidinde bulunan Eski Ankara Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Zeki Berkay Albayrak, Sinan Ateş hakkında ağza alınmayacak paylaşımda bulundu. Albayrak, "Dirisi yetmiyormuş gibi bir de ölüsü başımıza bela oldu" dedi.

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, 31 Aralık 2022'de Ankara'nın göbeğinde suikasta kurban gitti. Ateş'in ölümünün ardından sır perdesi hala aralanmazken tartışılmaya devam ediyor.

YURT DIŞINA KAÇMIŞTI

Geçen aylarda görevinden istifa ederek yurt dışına çıkan Eski Ankara Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Zeki Berkay Albayrak, Sinan Ateş suikastı soruşturmasında adı geçen eski MHP Milletvekili Olcay Kılavuz'la Kosova'da buluşmasının ardından, Türkiye'ye dönmüştü.

66-1

Zeki Berkay Albayrak, Olcay Kılavuz

SİNAN ATEŞ'E KÜFÜR ETTİ

Albayrak, son olarak Sinan Ateş ile ilgili skandal ifadeler kullandı. Albayrak, yaptığı paylaşımda "K..penin dirisi yetmiyormuş gibi bir de ölüsü başımıza bela oldu. Soba başında elinde tesbihle racon pozları keserken kimse Sinancı değildi" ifadelerine yer verdi.

İşte CHP'nin AK Parti'den devraldığı enkaz: 56 milyar 500 milyon TL! İşte CHP'nin AK Parti'den devraldığı enkaz: 56 milyar 500 milyon TL!

1-623

“Sinan Ateş madem doğru idi bu kadar adamı niye dövdürdü?” diye soran Albayrak’ın, “Sinan Ateş’in ablası bugün ne kadar Fetullahçı varsa üzerime saldı. Hepsi fake hesap. Oğlum namusunuz şerefiniz varsa kendi adınızla, kendi hesabınızla yazın. Sokaklarda başınızı eğiyorsunuz, burdan erkeksininiz, köpekler sizi! Twitter erkekleri sizi. Benim yelemde bit arayacağınıza, ananızın koynunda p.ç arayın” sözleri dikkat çekti.

222-2

'ABİM DEDİKLERİNE' KONUŞMA TEHDİDİNDE BULUNMUŞTU

Geçen aylarda yurtdışına çıkan Zeki Berkay Albayrak, Yunanistan'dan yaptığı paylaşımda konuşma tehdidinde bulunmuştu. Albayrak, “Bazı isimlerin abimiz kardeşimiz olması kimseye prim vermez. Eğer bir gün biz konuşursak hiç kimse rahat oturamaz” demişti.

99-1