Bu durum, davaya dair önemli bir gelişme olarak değerlendirilebilir, çünkü zorla getirilme kararı, ilgili kişilerin mahkemeye katılımını sağlamak amacıyla alınan bir karardır. Davanın seyri ve gelişmeler mahkeme sürecinde ortaya çıkacak detaylarla şekillenecektir.

Rekabet Kurulu'ndan, İstanbul'daki özel Fransız liselerine dev ceza Rekabet Kurulu'ndan, İstanbul'daki özel Fransız liselerine dev ceza

MAHKEMEDEN 'ZORLA GETİRME KARARI'

Galatasaray Eski Teknik Direktörü ‘Fatih Terim Fonu' adı altında dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla hakkında iddianame hazırlanan Denizbank Levent Şube Müdürü Seçil Erzan ile ilgili yeni detaylar çıkmaya devam ediyor. Bankacı Seçil Erzan, 20 Kasım’da hakim karşısına çıktı.

Sabah'ın haberine göre, aralarında Erzan'ın da arasında bulunduğu 4'ü tutuklu 7 sanığın yargılandığı, İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi, Semih Kaya, menajeri Fırat Özdemir ve teknik direktör Fatih Terim'in bir dönem yardımcılığını yapan Müfit Erkasap'ın eşi Nur Erkasap'ın da arasında olduğu 12 kişinin 'tanık' sıfatıyla ifadelerinin alınması için, ocak ayında yapılacak olan davanın ikinci duruşmasına zorla getirme kararı çıkardı.