İstanbul Sarıyer’de bulunan mobilya firmasına düğün sonrasında yerleşmek istedikleri evin dekorasyonunu yaptırmak için başvuran genç çift firma sahibine isteklerini söyledi. Taraflar tüm konularda anlaşmasına rağmen çift evlerinde gördükleri manzara karşısında şok oldu. 

polemik haber spot foto  WHATSAP GORUSMESİ

EVİNİ YENİLEMEK İSTEYENLER DİKKAT!

Bazalı yatak isteyen çiftin evine bazasız yatak, mermer tv ünitesi yerine mermer görünümlü çekmecesi  bozuk ünite, kapağı kullanılmayan, üst tarafı su teması sebebiyle çürümüş dolap, kırık mermerli giyinme odası adası gibi birçok sorunla karşılaşan çift firmayla iletişime geçtiğinde de sonuç alamadı.

Çiftin yaşadığı sorunlar bununla da sınırlı değil. Çelik kasa için dolabın içine özel bölme ve ayakkabılık isteyen çiftin isteğinin yerine getirileceği söylenmesine rağmen yapılmadı. Katalogdan seçilen orta sehpa yerine farklı model ve üzerinde leke bulunan bir sehpa gönderildi. Sehpadaki hatayı kabul eden firma sehpanın üzerine cam kestirdi. Bu kez de kestirilen cam kırık geldi. Yemek masası için gönderilen sandalyeler 15. günde ayrılmaya başladı. 

polemik haber spot foto  dekorasyon isleri01

Çift sorunların giderilmesi için firmaya ulaşmaya çalıştıklarını ancak şirket sahibinin telefonlara çıkmadığını ve 2 aydır çözüm üretmediklerini de ifade etti. Çift Mel Home adlı firmaya maddi ve manevi tazminat davası açacaklarını da dile getirdi.