Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisinin üçüncü maçında Monaco'yu 89-78 yenerek seride 2-1 öne geçti. Bu sonuçla Fenerbahçe Beko, Final Four'a bir adım daha yaklaşmış oldu.

Maçın ilk çeyreğinde Fenerbahçe Beko, Hayes-Davis ve Dorsey'in üçlükleriyle etkili bir başlangıç yaptı ve ilk çeyreği önde tamamladı. İkinci yarıda da iyi bir performans sergileyen sarı-lacivertliler, galibiyeti garantiledi. Özellikle son çeyrekte skor üstünlüğünü ele geçiren Fenerbahçe Beko, maçı bu skorla kazandı.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: 4 oyuncunun transferini bitirdik Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: 4 oyuncunun transferini bitirdik

Fenerbahçe Beko'da Wilbekin 21 sayı, 5 asist ve 4 ribaunt, Guduric 19 sayı ve 4 asist, Hayes-Davis 17 sayı ve 5 ribaunt, Batum 11 sayı ve 7 ribaunt ile öne çıkan isimler oldular.

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Play-off serisinde 2-1 öne geçiyoruz! Cuma günü evimizde Final Four için aynı atmosferde görüşmek üzere!" ifadelerine yer verildi.

Play-off etabının dördüncü maçı, 3 Mayıs Cuma günü yine İstanbul'da oynanacak. Fenerbahçe Beko, bu maçta da galip gelerek Final Four'a yükselmek istiyor.