Olympiakos'u kendi sahasında mağlup eden Fenerbahçe Beko'da yüzler gülüyor. Sarı-lacivertli takımın başantrenörü Dimitris Itoudis, maç sonu açıklamalarda bulundu.

'ANIN KEYFİNİ ÇIKARIYORUZ'

Itoudis yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Takımımı tebrik ediyorum. Sahaya giren oyuncular, sakatlığı nedeniyle kadroya giremeyenler... Herkesi tebrik ediyorum. Olympiakos'u her çeyrekte 20 sayının altında tuttuk. Belki bir çeyrekte 26 sayı atmış olabilirler. Savunmada çok özel bir iş çıkarttık. Olympiakos yetenekli bir takım, 11 asistte kaldılar. Bizim nasıl maç çıkarttığımızı gösteriyor. İyi bir savunmaya sahipler. Taraftara ayrı bir parantez açmam lazım. Bize inanmaktan vazgeçmediler. Bu bir süreç. Bu seviyeye ait olduğumuzu kanıtladık. Kim olursa olsun mücadele edebileceğimizi gösterdik. Final maçı zor olacak elbette ama anı yaşamaya çalışıyoruz."

'ARAMIZDA ÇOK FAZLA MÜCADELE OLUYOR'

Uzun bir seri olacağını tahmin ettiğini belirten Itoudis, "Herkesi tebrik ediyorum, hem oyuncuları hem de taraftarları. Bize inanmaktan hiç vazgeçmediler. Kamera arakasında olan çok fazla şey var. Taraftarlar bazı şeylerin farkında, bazı şeylerin farkında değiller. Kapalı kapalı ardında ne yaparsan onun sonuncunda mükafatı alırsın. Kameraların olmadığı yerlerdeki çalışmaların sonucunda buradayız. Bu bir süreç. Aramızda çok fazla mücadele oluyor. Bu sürece inanmaya devam ediyoruz. Dahil olan herkes tebriği hak ediyor. 1. maçtan sonra da uzun bir seri olacağını biliyordum. Uzun bir seri bu. Anın keyfini çıkarmaya çalışıyoruz." dedi.