Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Erol Bilecik, basın mensuplarıyla sohbet toplantısında bir araya geldi. Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlenen toplantıya; Genel Sekreter Burak Kızılhan ile yönetim kurulu üyesi Can Gebetaş katıldı.

Jorge Jesus'un çok farklı ve değerli bir teknik direktör olduğunu vurgulayan Erol Bilecik, "Müthiş bir iş yapıyor. Disiplin, motivasyon ve bunun yanı sıra ortaya koymuş olduğu performans ve duruşla muazzam bir saygınlık kazandı. Sadece Fenerbahçelilerin değil rekabet yaptığımız bütün kurumlarda saygınlık kazandı. Hocamız Türkiye'yi gerçekten çok sevdi. Biz de kendisini çok fazla sevdik. Takımı iyi yöneten, iyi motive eden ve sonuçları da ortada bir şekilde devam eden bir yapımız var şu an" diye konuştu.

Spot Fotoğrafı Polemik (20)

'SEZON SONUNA KADAR HOCAMIZIN BURADA OLDUĞU ÇOK NET'

Erol Bilecik, teknik direktör Jorge Jesus'un durumu hakkında şunları dile getirdi:

"Hoca dünyaya saygınlığını ispatlamış bir isim. Kamuoyundaki haber ve söylemlere karşın bize ulaşan herhangi bir şey söz konusu değil. Hocamızın mayıs ayı sonuna kadar kontratı var. Biz daha farklı bir yıl önermiştik. Hocanın bu anlamdaki yoğurt yeme biçimi bu şekilde; ilk kez gittiğim yerlerde 1 yıl kontrat yapıyorum, karşılıklı olarak memnuniyet değerlendirmesi yaparak devam ederiz dedi. Saygı duyuyoruz kendisine. Özetle; sezon sonuna kadar hocamızın burada olduğu çok net bir durum. Doğru süre geldiği zaman bunun devamını zaten kim istemez. Ben Jesus'un da farklı bir şey düşünmeyeceğine inanıyorum. Hoca, İstanbul'u seviyor. Türk insanına karşı müthiş bir iklim içinde kendini hissediyor. Basketbol aşkının yanı sıra camiamız ile daha sık birlikte olmak için sık sık basketbol maçlarına da katılımcı oluyor. Bunlar da bu ülkeye karşı duyduğu hisler."

Erol Bilecik, Ali Koç ve yönetiminin beşinci yılı olduğunu hatırlatarak iyi bir tecrübe birikimi olduğunu ifade ederek, "Bu tecrübe birikimi önceki yıllarda da keşke şampiyonlukla taçlansaydı ama olmadı. Sıkıntı olduğunu düşündüğümüz bir bam teli varsa üzerine basarız. Herhangi bir sıkıntımız olmadığını görüyoruz. İyi top oynuyoruz. Şampiyon olmak için hocamızın ve takımımızın saha içindeki performansına, disiplinine ve ciddiyetine çok inanıyoruz" dedi.