Sarı-lacivertlilerde gündemi en çok meşgul eden konulardan biri, teknik direktör Jorge Jesus'un takımda kalıp kalmayacağıydı.

JESUS: TEK ODAĞIM FENERBAHÇE!

Portekiz basınına açıklamalarda bulunan Jesus, sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi ile ilgili olarak çok sayıda iddia ortaya atıldığını ancak kendisinin şu anda F.Bahçe'ye odaklandığını belirtti.

Konuyla ilgili Jesus, "Benim mukavelem sezon sonunda bitiyor. Bilgim dışında pek çok haber yer alıyor. Şu anda tek düşüncem, takımının başarısı. Önümüzde kazanılmayı bekleyen bir Beşiktaş derbisi var. Ülke Milli Takımları'na giden oyuncuların durumunu yakından izliyoruz.

"HANGİ KUPA OLUR BİLMİYORUM"

F.Bahçe taraftarına bir kupa armağan etmek istiyorum. Bunun adı Türkiye Kupası mı yoksa Süper Lig mi olur, önümüzdeki maçlarda alacağımız sonuçlar belli edecek. Ancak ben sezon başından bu yana asıl hedefimizin lig şampiyonluğu olduğunu belirtiyorum." diye konuşmuştu.

Bir yandan da yeni sezon kadrosunu oluşturmaya çalışan sarı-lacivertliler, birçok isimle görüşmelerini sürdürüyor.

İKİNCİ CRESPO!

Bu doğrultuda Fenerbahçe'den, geçen sezonki Miguel Crespo transferi gibi sürpriz bir hamle geldi...

Sarı-lacivertliler, Famalicao forması giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Zaydou Youssouf ile ilgileniyor.

TEKLİF SEZON SONU YAPILACAK

Portekiz'den A Bola'nın iddiasına göre piyasa değeri 3 milyon Euro olan ve kulübü ile 3 yıl daha kontratı bulunan futbolcu için sezon sonunda Kanarya teklifte bulunacak.

DEVLERİ PEŞİNE TAKMIŞTI

Geçtiğimiz sezonun başında Miguel Crespo'yu Estoril'den transfer ederek herkesi şaşırtan sarı-lacivertliler, Portekizli oyuncunun performansıyla büyük mutluluk yaşamıştı.

Sarı-lacivertlilerdeki performansıyla Crespo, Atletico Madrid ve Villarreal gibi Avrupa'nın önemli takımlarının transfer listesine girmişti.

YOUSSOUF'TA DA BENZER BEKLENTİ VAR

Fenerbahçe, Zaydou Youssouf hamlesiyle Crespo'dan aldığı verimin bir benzerini almayı ve genç oyuncuyu Avrupa'ya satarak önemli bir gelir elde etmeyi hedefliyor.