Fenerbahçe, Milan'ın orta saha oyuncusu Rade Krunic'i kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor.

4 MİLYON EURO BONSERVİS BEDELİ

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun haberine göre; sarı lacivertli kulüp, Krunic için Milan'a 4 milyon Euro bonservis bedeli ve bonuslardan oluşan bir teklifte bulundu. Ancak bu teklifin İtalyan takımını ikna etmeye yeterli olmayabileceği belirtildi.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Haberde Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco'nun ve Bosnalı futbolcunun menajerinin şu anda Milano'da olduğu ve görüşmelerin devam ettiği ifade edildi. Önümüzdeki saatlerde veya günlerde Krunic'in transferiyle ilgili sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Milan ile sözleşmesi Haziran 2025'te sona erecek olan 30 yaşındaki futbolcu, 25 Kasım'da Borussia Dortmund ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçından bu yana oynamıyor. İtalyan basınında çıkan haberlere göre; forma giyme şansı bulamayan Krunic'in bu nedenle Milan'dan ayrılması kaçınılmaz hale geldi.

Adana Demirspor - Galatasaray maçının yabancı VAR hakemi belli oldu Adana Demirspor - Galatasaray maçının yabancı VAR hakemi belli oldu

Fenerbahçe, Krunic'i geçtiğimiz yaz da transfer etmek istemiş ve 8 milyon Euro'ya kadar çıkmıştı. Ancak İtalyan ekibinin hocası Pioli, futbolcunun satılmasına karşı çıkmıştı.